•Το Νοέμβριο τελικά θα πληρωθούν οι περικοπές για τα ειδικά επιδόματα. •Δεν γίνεται καμία αναφορά για διαφορετικό υπολογισμό της Εισφοράς Αλληλεγγύης (ΕΑΣ) στο κατατεθέν στη Βουλή μίνι ασφαλιστικό. •Καμία αναφορά δεν γίνεται για τα αναδρομικά από τις περικοπές του Επικουρικού και των Δώρων.

  • Το Νοέμβριο τελικά θα πληρωθούν οι περικοπές για τα ειδικά επιδόματα.
  • Δεν γίνεται καμία αναφορά για διαφορετικό υπολογισμό της Εισφοράς Αλληλεγγύης (ΕΑΣ) στο κατατεθέν στη Βουλή μίνι ασφαλιστικό.
  • Καμία αναφορά δεν γίνεται για τα αναδρομικά από τις περικοπές του Επικουρικού και των Δώρων.

    Το Νοέμβριο τελικά θα καταβληθούν από τη ΔΕΗ οι περικοπές των Ειδικών Επιδομάτων 33% για όσους συνταξιούχους δούλευαν από την 1/1/2019 έως 31/5/2020.

   Έχουν υπολογιστεί όλα τα ποσά που θα λάβουν οι συνάδελφοι και θα καταβληθούν εφάπαξ.

  Επειδή γίνονται διάφορες συζητήσεις για διαφορετικό τρόπο υπολογισμού της ΕΑΣ εισφοράς αλληλεγγύης, πληροφορούμε τους συναδέλφους ότι στο κατατεθέν νομοσχέδιο δεν γίνεται καμία αναφορά στον εν λόγω θέμα καθώς επίσης δεν γίνεται καμία αναφορά για την καταβολή των αναδρομικών, από τις αντισυνταγματικές περικοπές, του Επικουρικού και των Δώρων για όσους δεν έχουν κάνει αγωγές. Ενώ για όσους έχουν κάνει αγωγές ακολουθείται η γνωστή χρονοβόρος διαδικασία των αποφάσεων αλλά και της καταβολής των εν λόγω ποσών.

    Για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο (μίνι ασφαλιστικό) θα σας ενημερώσουμε με άλλη ανακοίνωση, όταν οριστικοποιηθεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ