ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αγαπητές συναδέλφισες , συνάδελφοι

Αγαπητοί προσκεκλημένοι, Αγαπητοί Φίλοι

Σας καλωσορίζω όλους στην σημερινή εκδήλωση που διοργανώνει το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων Δυτ. Μακεδονίας, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς σε θέματα υγείας, με θέμα την ενημερωτική-προληπτική και κοινωνική αντιμετώπιση ψυχικών διαταραχών όπως της νόσου της άνοιας και  του PARKINSON

Μαζί μας σήμερα βρίσκεται ο διακεκριμένος νευρολόγος k. Μιχαλόπουλος Βασίλης προκειμένου να μας ενημερώσει για τις αιτίες και την έγκαιρη διάγνωση των  νόσων, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Συναδέλφισες-συνάδελφοι η δυσμενή  οικονομική κατάσταση και ιδίως οι μεταβολές αυτής  που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια με τις συνεχόμενες μειώσεις των συντάξεων μας, με  τη τραγική επιδείνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, μας οδήγησαν στην παραμέληση μιας απαραίτητης διαδικασίας, αυτής της πρόληψης, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Το Δ.Σ του Σωματείου μας, ιδιαίτερα  ευαισθητοποιημένο σε θέματα υγείας, και με γνώμονα το σεβασμό της αξιοπρέπειας στην ζωή και στην ασθένεια, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος διοργάνωσε αυτή τη συνάντηση στοχεύοντας στην συνεχή ενημέρωση, μιας ξεχωριστής εμπειρίας αυτής της γνώσης και της πρόληψης, σε κόντρα όλων όσων μας κατηγορούν ότι είμαστε μόνο για να διοργανώνουμε εκδρομές και να παρευρισκόμαστε σε μνημόσυνα.

Με την ευκαιρία της σημερινής συνάντησης, νιώθω υποχρέωση ως πρόεδρος αλλά και ως συνάδελφος,  να στείλω μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα Σωματεία των Εργαζομένων που εναντιώνονται στην πώληση των Μονάδων Ηλεκτρικής Ενέργειας Μελίτης και Μεγαλούπολης. ΜΑΛΙΣΤΑ  Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μαζί τους,  μέχρι την τελική δικαίωση !!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝ/ΧΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΤΕ ΠΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2014 με την πώληση της μικρής ΔΕΗ..

Συνάδελφοι, πριν δώσω τον λόγο στον κ Μιχαλόπουλο σας καλώ όλους σε κινητοποίηση και υποστηρικτική πλαισίωση του Σωματείου μας, γιατί τότε μόνο θα είμαστε σε θέση να θέσουμε φράκτες σε όσους διακυβεύουν ουσιαστικά δικαιώματά μας!!!

Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την παρουσία σας και καλώ τον κ. Μιχαλόπουλο στο Βήμα.

IMG_20171210_120148IMG_20171210_120205IMG_20171210_120109