Α.Γ.Σ.Σ.Ε.: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΣτΕ)

Η Α.Γ.Σ.Σ.Ε. ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΣτΕ) (Πανεπιστημίου 47 Αθήνα) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 9.30π.μ.

  • Για να αποτρέψουμε την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ που επιχειρείται με το Εφεύρημα της Πιλοτικής Δίκης.
  • Δέκα χρόνια το Πολιτικό Σύστημα της Χώρας έθεσε στην «κλίνη του Προκρούστη» τις ζωές του Ελληνικού Λαού, ιδιαίτερα των 2.500.000 συνταξιούχων και των 1.500.000 ανέργων.
  • Οι συνταξιούχοι παλέψαμε, τότε, με 12 μνημονιακούς νόμους και μολονότι εξαθλιωμένοι οικονομικά σταθήκαμε όρθιοι στον ΑΓΩΝΑ και το ΧΡΕΟΣ για την στήριξη των άνεργων παιδιών και εγγονών μας, την Ανάταξη της Χώρας και την Σωτηρία της Πατρίδας μας.
  • Το ΣτΕ ως θεσμικός ελεγκτής των πράξεων της Κυβέρνησης, ΜΑΣ ΕΙΠΕ το 2015 (αποφ. Ολομέλειας ΣτΕ 2287 &2288) ότι οι περικοπές των συντάξεων των Ν.4051 & 4093/2012 είναι αντισυνταγματικές και ΣΗΜΕΡΑ (αποφ. Ολομέλειας ΣτΕ 4/10/2019) ΜΑΣ ΛΕΕΙ (εκ πλαγίου) ότι οι περικοπές είναι συνταγματικές με ψήφους μάλιστα 13-12 και μολονότι το Συνταγματικό Μισθοδικείο έκρινε αντισυνταγματική οποιαδήποτε περικοπή για τους Δικαστικούς Λειτουργούς!!!
  • Δηλαδή το κρέας γίνεται ψάρι με καλογερική συνταγή.

Συνεπώς η Πιλοτική Δίκη της Ολ. Του ΣτΕ της 10ης Ιανουαρίου 2020 είναι ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ για τους ηθικούς αυτουργούς που σχεδίασαν την περικοπή των αναδρομικών μας ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ πίσω από τον Μανδύα του ΕΦΚΑ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΑ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!