ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Ε.Η. Α.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ    Αρ. εγγρ. Πρωτ. Κοζάνης  232/29/6/07 Αρχελάου  25  τκ 50100  ΚΟΖΑΝΗ τηλ. 2461039142  Φαξ   24610 39174  e-mail:  pssdeidm@gmail.com  Ιστοσελίδα:www.pssdeidm.gr

Αθήνα   12-10-2015

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή  9 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη εις την Διοίκηση της  ΔΕΗ, μετά από αίτημα της ΠΟΣ/ΔΕΗ .

Στη  σύσκεψη από πλευράς ΔΕΗ ΑΕ παρίστατο και προήδρευσε ο Διοικητής της ΔΕΗ κ. Εμμ. Παναγιωτάκης  και ο Γεν. Δ/ντής κ. Γ. Δαμάσκος , και από την ΠΟΣ/ΔΕΗ , ο Πρόεδρος Αθανάσιος  Τριανταφυλλίδης , ο Αναπληρωτής Γραμματέας Γ. Σβουρδάκος , και ο Ταμίας Γ. Νιάρχος .

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ/ΔΕΗ  ανάπτυξε  αναλυτικά , και εμπεριστατωμένα το θέμα  που προέκυψε με την διακοπή αποστολής των εκκαθαριστικών  βεβαιώσεων της κυρίας σύνταξης. Μετά από  πολύωρη συζήτηση και προτάσεις αποφασίσθει

Α]  η άμεση εφαρμογή του λογισμικού   για την  ηλεκτρονική ενημέρωση των συνταξιούχων ,καθώς και

Β]  Η άμεση αποστολή εκ νέου των  εκκαθαριστικών κύριας σύνταξης κάθε μήνα . Εδώ υπήρξε από τον κ. Γ. Δαμάσκο αντίρρηση για το κόστος . Τότε επροτάθει από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ/ΔΕΗ εάν αυτό δεν είναι εφικτό να στέλνονται ανά τρίμηνο . Αυτή η πρόταση  του Προέδρου κ. Τριανταφυλλίδη  έγινε αποδεκτή . Στη συνέχεια ετέθει  το θέμα των ιατρείων .

Το σοβαρότατο αυτό θέμα το χειρίζεται ο κ. Γ Δαμάσκος , ο οποίος μας ενημέρωσε ότι συναντά δυσκολίες λόγω ΠΕΔΥΥ, οι προσπάθειες θα συνεχιστούν , και πιστεύουμε ότι θα βρούμε λύση. Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ/ΔΕΗ ερώτησε και πήρε την διαβεβαίωση ότι θα δοθούν και στα παιδιά των συνταξιούχων οι δωροεπιταγές .

Ευχόμεθα οι καλές προθέσεις του Διοικητού  μας κ. Εμμ .Παναγιωτάκη να ευοδωθούν με επιτυχία .

Γραφείο Τυπου ΠΟΣ/ΔΕΗ